“Арена 8888 София” е новото име на Арена София

arena armeets sofia

8888.bg подписа договор за генерално спонсорство на залата с НСБ ЕАД.

Ръководството на Национална спортна база (НСБ) ЕАД проведе успешни преговори и подписа нов договор за генералното спонсорство на многофункционалната спортна зала „Арена София“ с игралната платформа 8888.bg. Съгласно условията на договора, от 1 септември 2024 г. официалното име на залата ще бъде „Арена 8888 София“.

Размерът на годишните постъпления в бюджета на НСБ ЕАД ще бъде увеличен сериозно със средствата, предвидени на годишна основа за генералното спонсорство. Новият договор следва и спазва финансовите параметри на контракта за генерален спонсор на залата от предходния период до 2022 година.

Ще се радваме да помогнете за развитието на сайта резервирайки стая или апартамент през карта по-долу.

Арена 8888 София

“Арена 8888 София” е най-голямата многофункционална спортна зала в България. Голямата зала има капацитет от 12 373 седящи места, като 3500 от тях са на подвижни трибуни и при нужда могат да се слагат или махат. Ако в съоръжението има концерт капацитетът на „Арена София“ може да достигне до 15 000 зрители. В нея могат да се практикуват над 30 вида спорт. След 2022 година, залата не е имала генерален спонсор, което за 8888.bg прави това ново партньорство още по-значимо.

Договорът с НСБ ЕАД е част от дългосрочната стратегия на 8888.bg да подкрепя българския спорт и култура, като създава нови и вълнуващи преживявания за аудиторията. “Арена 8888 София” ще продължи да бъде дом на много национални и международни спортни събития, концерти и културни изяви.

Семейна коледна фотосесия на 4 бутикови декора със 100 кадъра с цветова обработка, от Модна агенция Дани Стил, намалено от 199 лв. на 89 лв.

Екскурзия до Рим и Флоренция, Венеция: 4 нощувки със закуски, плюс самолетен транспорт, цени от 689 лв.

Антистрес масаж на цяло тяло, златна маска на лице и възможност за масажен пилинг, от Wellness Center Ganesha Club намалено от 120 лв. на 45 лв.

 

Вижте още:

Схема на главната зала Арена Армеец град София

Актуална програма на събитията в зала Арена Армеец

Архив на събитията в зала Арена Армеец

Схема на паркинг местата в района

Карта на района

Как да стигна до залата, планиране на маршрут?

Обща информация за залата

Хотели и апартаменти в близост до Арена София (бивша Армеец)

Ще се радваме да помогнете за развитието на сайта харесвайки някоя наша изгодна оферта

Leave a Comment

Времето през което е активна проверката за човек е 5 минути, след като изтече трябва да презаредете CAPTCHA.